***** 5 OCTOMBRIE 2020 - ZIUA MONDIALA A PROFESORILOR*****

miercuri, mai 15, 2013

AUDIERE PUBLICĂ

În atenția FSLI 
Dragi colegi,
Educația reprezintă o parte însemnată, poate cea mai însemnată, din temelia a ceea ce suntem! 
Într-o perioadă în care sursele de informații sunt mai deschise și mai facile ca oricând, sistemul educațional de pretutindeni se află în fața unor provocări majore! Dinamica descoperirilor, evoluțiilor, schimbărilor din piața muncii multiplică exponențial presiunea asupra sistemelor educaționale. 
Audierea publică ,,Tineri versatili - o necesitate pentru cerințele imprevizibile din piața muncii?" își propune identificarea de idei și soluții, din perspectiva nevoii de adaptabilitate a tinerilor, și nu numai, la dinamicile imprevizibile ale vieții.
Contăm pe sprijinul și implicarea fiecăruia dintre Dvs., a filialelor  teritoriale atât prin formularea opiniei, cât și prin multiplicarea mesajului și persuadarea spre implicare a părților interesate! 
Sunt invitați să opineze: elevi, studenți, profesori, educatori, reprezentanți locali dintre autoritățile locale, consorțiile regionale din domeniul educației, sindicate, patronate, asociații și fundații.
Este o oportunitate la care sper să fim solidari, sinteza opiniilor fiind diseminată decidenților, în special Ministerului Educației. Vă veți face auziți, și veți vizibiliza propunerile Dvs. odată evidențiate în opiniile transmise la această consultare.
Deadline de colectare a opiniilor până în 15 mai 2013, orele 18:00 până în 24 mai 2013 ulterior audierii publice.  Detalii și formular de înscriere și înregistrare a depoziției la www.advocacy.ro butonul înscrie-te. 
Cu încredere în demersurile participative și expertiza reală pe care o puteți aduce,
Va stau la dispoziție pentru clarificări,
Va mulțumesc mult pentru solicitudine,
Iulia ȚUȚUIANU
0722256179
Asociația Academia de Advocacy,
Timișoara,