***** 5 OCTOMBRIE 2020 - ZIUA MONDIALA A PROFESORILOR*****

miercuri, ianuarie 27, 2010

INSTRUCȚIUNI PLAN ȘCOLARIZARE

Proiectul planului de școlarizare va fi prezentat în două exemplare la Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Direcția Generală Educație Timpurie, Școli, Performanță și Programe până la data de 05 februarie 2010.
Pentru anul școlar 2010-2011, propunerile pentru proiectul planului de școlarizare și al rețelei unițătilor de învățământ preuniversitar se vor elabora de inspectoratele școlare.
Fiecare inspectorat școlar va realiza un studiu de specialitate prin care va fundamenta planul de școlarizare din perspectiva argumentelor pedagogice, psihologice, sociologice și economice.
La elaborarea acestuia vor fi implicati profesorii consilieri din centrele si cabinetele scolare, specialiști din centrele județene/al municipiului Bucuresti de resurse și asistentă educațională, din cadrul centrului județean/al municipiului Bucuresti de asistentă psihopedagogică, cadre didactice de la toate nivelurile de învățământ, sindicatele din învățământ, reprezentanții organizațiilor județene/ al municipiului Bucuresti ale părinților, autoritătile locale (prefecturi, consilii judetene, consilii locale etc.) și Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu