***** 5 OCTOMBRIE 2020 - ZIUA MONDIALA A PROFESORILOR*****

vineri, mai 01, 2009

DE 1 MAI, DOAMNA ECATERINA ANDRONESCU A LUCRAT. TOT PENTRU P.S.D. !

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, dar şi alţi lideri importanţi ai partidului s-au întâlnit în această dimineaţă la Ateneul Român şi au pornit într-un marș dedicat zilei de 1 Mai.
Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, Dan Nica, ministrul Internelor, europarlamentarul Rovana Plumb, Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 al Bucureştiului, şi alţi lideri au luat şi ei parte la marşul organizat astăzi de PSD.
Ecaterina Andronescu a declarat la Realitatea TV că "o asemenea întâlnire are menirea să socializeze lumea. De aici am aflat o mulţime de lucruri despre şcoală. Voi pleca cu geanta plină de bileţele despre probleme legate de şcoală pe care trebuie să le rezolv".
Sursa: Realitatea TV
Doamna ministru a fost, desigur, în vizită de documentare, ca să afle ”o mulțime de lucruri despre școală” (probabil că la minister nu se prea vorbește despre asta !?) și a luat o geantă mare, prevăzută cu buzunare speciale pentru bilețele, pe categorii de probleme. Dacă ne spuneați și nouă că astăzi vă găsim pe lângă grătarele cu mici, veneam cu siguranță să vă punem niște bilețele în geantă. Poate rezolvați și problemele noastre ! Sau poate ne dădeați măcar câte 1 tichet pentru 4 mici și-o bere (1 tichet la doi profesori firește, că e criză și vă înțelegem, dar să nu ne dați tichete după ce se termină micii, că rămânem cu tichetele în mână, cum am rămas cu Legea 221 și fără bani și dacă vom bea berea pe stomacul gol poate ne vin gânduri de grevă, deși nu vrem), sărut mâna, doamna ministru, mai socializam, mai scădeam și noi din datoriile pe care le aveți...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu