***** 5 OCTOMBRIE 2020 - ZIUA MONDIALA A PROFESORILOR*****

marți, aprilie 28, 2009

LEGEA SALARIZĂRII UNITARE

COMUNICAT DE PRESĂ
Întâlnirea Grupului de Lucru pentru elaborarea Legii unitare de salarizare a personalului bugetar din 24.04.2009
Vineri, 24 aprilie 2009, la sediul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, a avut loc o nouă întâlnire a Grupului de Lucru constituit pentru elaborarea Legii unitare de salarizare a personalului din sistemul bugetar. Întâlnirea a fost prezidată de domnul Valentin Mocanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, coordonator al dialogului social.
Membrii Gupului de Lucru au reluat dezbaterile cu privire la poziţiile similare de funcţii transmise de ministere. Pentru evitarea confuziilor, domnul secretar de stat Valentin Mocanu a dorit să precizeze faptul că echivalările de funcţii propuse nu sunt elemente rigide, ci oferă un cadru de consultare.
În vederea eficientizării discuţiilor, participanţii s-au angajat prin asumarea pe bază de semnătură a notei de sedinţă să continue activitatea grupului de lucru şi consultarea până la stabilirea grilei finale de ierarhizare. Totodată, s-a stabilit ca la lucrări să fie invitaţi şi reprezentanţii Consiliului Superior al Magistraturii şi ai structurilor de execuţie ale Parlamentului.
Următoarea întâlnire va avea loc miercuri, 29 aprilie a.c., la sediul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, sala 205, începând cu ora 12.00.
Sursa: Ministerul Muncii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu