***** 5 OCTOMBRIE 2020 - ZIUA MONDIALA A PROFESORILOR*****

vineri, martie 13, 2009

ÎN ATENȚIA MEMBRILOR DE SINDICAT

Pagina web a sindicatului nostru a fost creată pentru a putea realiza o cât mai bună informare a membrilor de sindicat și pentru a face cunoscută activitatea profesională și sindicală din învățământ.
De aceea, vă rugăm să colaborați în număr cât mai mare la realizarea paginii, trimițând pe adresa noastră de email tutova@sitb.ro informații, materiale cu aspectele pozitive și negative din unitatea de învățământ/localitatea unde vă desfășurați activitatea, pentru a fi postate pe pagina noastră.
De asemenea, sunt utile și comentariile pe marginea articolelor publicate (click pe comentarii, în partea de jos a fiecărei postări), chiar și din partea utilizatorilor anonimi (caz în care - evident - confidențialitatea identității/locației este garantată).

Vă reamintim că, la nivelul Convenției Județene a Sindicatelor din Învățământ Vaslui (CJSÎV), consilierul nostru juridic, Mihaela Rotaru, vă stă la dispoziție cu orice informații juridice, consiliere și asistență juridică gratuită. Răspunde zilnic (luni-vineri), între orele 8-16, la numărul de telefon: 0235315008.

PREȘEDINTE CJSÎV,

prof. Mircea Marinescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu