*****VINEREA MARE - ZI NELUCRĂTOARE*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat în data de 12 martie,președintelui Comisiei de muncă din Camera Deputaților și președintelui PSD memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

joi, septembrie 08, 2016

INFORMARE FSLI

                                            INFORMARE
În data de 7.09.2016 conducerea Federației Sindicatelor Libere din Învățământ a participat la o discuție la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice referitoare la H.G. Nr. 582/2016, pentru identificarea tuturor problemelor care au apărut odată cu intrarea în vigoare a acestui act normativ și elaborarea unui proiect de hotărâre de guvern care să remedieze aceste probleme.
S-a convenit ca până luni,12.09.2016, M.E.N.C.S. să facă acest draft, urmând ca săptămâna viitoare să i se dea forma care va fi trimisă la Guvern. Intenția este ca până la finalul acestei luni să apară în Monitorul Oficial această nouă H.G.

De asemenea, s-a convenit ca săptămâna viitoare să trimitem la M.E.N.C.S. propuneri de modificare a O.U.G. nr. 20/2016  și a O.U.G. nr. 43/2016, pentru a lucra împreună cu M.E.N.C.S. la un material care va conține propunerile comune care urmează să fie trimise la Parlament până în finalul săptămânii viitoare.