*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

sâmbătă, aprilie 17, 2010

ȘCOALA DE MUZICĂ ȘI ARTE PLASTICE DIN BÂRLAD NU MAI DISPUNE DE FONDURI PENTRU ACHITAREA SALARIILOR

Prin adresa nr. 281/16.04.2010, Școala de Muzică și Arte Plastice ”N. N. Tonitza” din Bârlad ne aduce la cunosștință faptul că, datorită fondurilor insuficiente alocate pentru cheltuielile de personal pe anul 2010 (diferență de 1.120.605 lei), nu mai dispun de fonduri pentru achitarea salariilor aferente lunilor aprilie și mai. Mai grav, suma alocată pentru trimestrul III nu acoperă nici necesarul achitării salariilor aferente lunii iunie !
Acest lucru se întâmplă în situația în care salariile au fost calculate la un coeficient de multiplicare 1 = 299.993 lei.
Adresa a fost depusă și la Consiliul Local Bârlad și ISJ Vaslui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu