*****PUNCTAJE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

luni, martie 01, 2010

PRIMARUL DIN COMUNA BOGDĂNIȚA CREDE CĂ APLICAREA LEGII ESTE OPȚIONALĂ

Dacă la comuna Bogdănești s-a rezolvat problema decontării cheltuielilor cu naveta personalului didactic iar la Pogonești am primit o adresă din partea primăriei prin care ne asigură că vor rezolva în scurt timp această problemă, iată că, un alt primar - domnul Florinel Bleoju - din comuna Bogdănița face zile negre colegilor de la Școala cu clasele I-VIII Coroiești și celelate unități școlare din comuna Bogdănița.
Deși am trimis și la această comună adrese repetate prin care solicitam decontarea navetei, din luna aprilie 2009 acest lucru nu s-a mai întâmplat și domnul primar a anunțat că nici de acum înainte nu se va întâmpla pentru că nu ajung banii.
Numărul navetiștilor de la această școală este de doar 10-12 iar valoarea lunară a abonamentului este de aproximativ 200 lei, ceea ce pentru un salariat din învățământ este foarte mult.
Domnul primar este ales în această funcție nu pentru a se plânge de bugetul insuficient, ci de a asigura sumele necesare la bugetul local pentru respectarea legilor în vigoare. Sau poate nu dorește ca elevii, copiii celor care l-au ales, să mai beneficieze de personal didactic calificat.
Vă rugăm, domnule primar, interesați-vă la colegii dumneavoastră cum fac de le ajung banii și plătiți sumele restante, pentru că instanța ne va da cu siguranță dreptate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu