*****PUNCTAJE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

miercuri, martie 03, 2010

PRECIZĂRI SITB

PRECIZARE
Având în vedere unele interpretări ale demersurilor noastre, dorim să facem următoarele precizări:
1. Sindicatul Învățământ ”Tutova” Bârlad, cât și cadrele didactice știu foarte bine că sumele pentru cheltuielile de personal (salarii și alte drepturi bănești) nu vin din bugetul primăriei ci din bugetul de stat, deci nu am solicitat bani de salarii primăriei.
2. Prin adresele trimise ieri, 02.03.2010, către Primăria Bârlad, ISJ Vaslui, DGFP Vaslui și Prefectura Vaslui am solicitat luarea de urgență a măsurilor care să conducă la rezolvarea aceastei grave probleme în favoarea salariaților, astfel încât drepturile bănești cuvenite la data de 7 martie 2010 să fie plătite integral, astfel:
a. Primăriei Bârlad să solicite de urgență Direcției Generale a Finanțelor Publice Vaslui trasferul sumelor de bani necesare plății salariilor din trim. IV 2010 în trim. I 2010. În urma adresei noastre, Primăria Bârlad ne-a comunicat că a făcut această solicitare prin adresa nr. 3389/01.03.2010 (vezi postarea de ieri);
b. DGFP Vaslui să aprobe transferul acestor sume de bani din trim. IV în trim. I 2010, așa cum s-a convenit în ședința din 25.02.2010;
c. ISJ Vaslui și Prefecturii Vaslui, potrivit atribuțiilor pe care le au, să facă demersurile necesare pentru rezolvarea problemei.
3. Subliniem că, faptul de a interveni, de a face demersuri la diferite instituții, sau chiar de a acționa în instanță, pentru a apăra drepturile legale ale membrilor de sindicat nu înseamnă că suntem în război cu aceste instituții: este vorba despre activitatea curentă a unei organizații sindicale.
Biroul Permanent SITB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu