*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

marți, februarie 09, 2010

GER LA ȘCOALA SÂRBI - COMUNA BANCA

LA ȘCOALA SÂRBI, COMUNA BANCA, TOATĂ IARNA S-A GÂNDIT LA RECE !!!
Am fost înștiințați că, încă de la începutul sezonului rece, la Școala Sârbi temperatura în sălile de clasă nu s-a ridicat la mai mult de 7-8 grade Celsius. În aceste condiții de frig și-au desfășurat și își desfășoară activitatea 5 clase de elevi (75-80 de elevi) și cadrele didactice de la această unitate de învățământ.
Deși este dotată cu centrală termică pe lemne, caloriferele ajung să se dezmorțească puțin spre mijlocul zilei, se pare din cauza faptului că lemnele sunt puține și de slabă calitate.
Chiar dacă a fost sesizată de mai multe ori de către părinți și cadre didactice, conducerea școlii și primăria nu a luat nicio măsură de îmbunătățire a situației.
Deocamdată au înghețat florile în ghivece, elevii încă mai mișcă...
Există cineva care ar putea interveni sau așteptăm primăvara ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu