*****METODOLOGIE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

marți, ianuarie 19, 2010

Invitatie cursuri gratuite in domeniul transparentei decizionale si a accesului la informatiile de interes public

Asociatia Institutul Roman de Training are placerea de a va invita sa participati la programul de formare in domeniul transparentei decizionale si accesului la informatiile de interes public „De la informatie la parteneriat”, ce se desfasoara in perioada februarie – septembrie 2010.
Pe parcursul programului de formare vor fi abordate patru mari teme: transparenta decizionala, accesul la informatiile de interes public, tehnici si instrumente de advocacy, politici publice.
Grupul tinta caruia i se adreseaza acest program este format din reprezentantii societatii civile, respectiv organizatii neguvernamentale, sindicate și patronate.
Programul este conceput intr-o maniera inovativa, imbinand varianta clasica de desfasurare a unui program de formare, in sala de curs, cu o componenta de training in varianta e-learning. Am optat pentru aceasta combinatie de stiluri de livrare pentru a crea fiecarui participant un cadru cat mai eficient de invatare: pe de o parte in timpul si ritmul propriu iar pe de alta parte prin interactiunea cu ceilalti participanti prin lucru in grupe si prin discutiile directe cu trainerii.
Prezentarea detaliata a programului de formare și calendarul de traininguri pot fi gasite
aici.
Consideram ca acest program de formare va constitui un instrument util si eficient prin care personalul organizatiei dumneavostra va putea sa isi sustina si promoveze scopul si obiectivele.
Pentru a va inscrie aveti la dispozitie una din urmatoarele modalitati:• ne puteti transmite un email la
inscrieri@transparenta.info, sau• puteti completa formularul online de inscriere, accesand www.transparenta.info/formare
Va stam la dispozitie cu orice informatii suplimentare considerati necesar si va asteptam la training.
Mălina Neagu - Asistent training: www.transparenta.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu