*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

luni, ianuarie 18, 2010

Hotărâre de Guvern privind organizarea și funcționarea Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului

În cadrul ședinței de Guvern de astăzi, 15 ianuarie 2010, a fost aprobată Hotărârea de Guvern privind organizarea și funcționarea Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, prin preluarea fostului Minister al Tineretului și Sportului.
În cadrul MECTS va funcționa Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret. Numărul total de posturi din cadrul ministerului, inclusiv Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret va fi de 691, cu 139 mai puțin decât suma posturilor din fostul Minister al Educației, Cercetării și Inovării și fostul Minister al Tineretului și Sportului.
De asemenea, prin preluare s-a trecut de la 14, la 12 direcții generale și de la 36 de direcții, la 23 de direcții. Prin noua organizare a Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului se urmărește eficientizarea structurilor la nivelul ministerului, precum și evitarea dublării unor atribuții.
BIROUL DE PRESĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu