*****PUNCTAJE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

luni, ianuarie 04, 2010

COMENTARII LA POSTAREA DIN 29.12.2009 REFERITOARE LA REDUCEREA A 15.000 DE POSTURI ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT

Anonim spunea...
Dacă trebuie să plece cineva din sistem, aceia sunt pensionarii și suplinitorii necalificați. Să rămână cadrele calificate titulare sau nu. Sunt atâtea cadre didactice care frământă noroiul prin sate uitate de lume și nu pot veni în orașe pentru că unele posturi sunt ocupate de pensionari și necalificați agreați de ISJ.
31 decembrie 2009, 11:09
Anonim spunea...
Învățământul românesc va avea mereu de suferit atâta timp cât se perindă pe la catedră an de an alți oameni.
Copilul meu a avut în 4 ani - 4 învățători, iar asta nu s-ar fi întâmplat dacă se ocupau posturile cu titulari. Nepoata mea are educatoare o pensionară, iar eu mă întreb unde sunt absolvenții LICEULUI PEDAGOGIC, tineri bine pregătiti, cu noțiuni proaspete și care fac cinste școlii? Oare nu sunt cumva aruncați prin nu știu ce cătune, iar în buricul târgulului stau aceste doamne care manâncă și pensie și salar? Nu așa salvăm învățământul românesc!!!!
31 decembrie 2009, 11:26
DANI spunea...
AVEȚI MARE DREPTATE!!!
31 decembrie 2009, 11:32
Elena spunea...
Tot respectul pentru dascălii adevărați, dar ce ne facem cu cei care în fiecare vară, la examenul de titularizare iau note de 2, 3 și 5 și fac de tot râsul cadrele didactice bine pregătite, societatea percepându-i ca făcând toți parte din aceeași oală! Cât despre pensionari, le doresc să se bucure de pensie și să lase locul liber, sunt atâția tineri care merită să mănânce o pâine.
31 decembrie 2009, 11:52
O MĂMICĂ DE ȘCOLAR spunea...
SUNT DE ACEEAȘI PĂRERE, SĂ VINĂ FORȚE PROASPETE ȘI SĂ RĂMÂNĂ ADEVĂRA
ȚII DASCĂLI, PENTRU CĂ NUMAI ACEȘTIA SUNT ÎN STARE SĂ SE ADAPTEZE LA TOT CE ESTE NOU ȘI UTIL ȘI ASTFEL RIDICĂ ÎNVĂȚĂMÂNTUL ROMÂNESC ACOLO UNDE ÎI ESTE LOCUL, ADICĂ... SUS!!!!
31 decembrie 2009, 17:45
Anonim spunea...
Scoaterea la pensie a profesorilor universitari de peste 65 de ani care au dezvoltat un sistem corupt, clientelar, nepotism, mită, agresiuni sexuale asupra studentelor, învățământ universitar de cumetrie, salarii de cate o sută de milioane. Ar duce la reducerea cheltuielilor bugetare cu o treime.
1 ianuarie 2010, 20:53
Am ținut să postez aceste comentarii pentru că, pe acești oameni (care nu lucrează neapărat în sistem), atunci când mai toți ceilalți se pregăteau de petrecerea de Revelion, îi interesa cu adevărat soarta învățământului. Poate citesc aceste comentarii și cei care pot lua decizii.
Mai departe, vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți unele concluzii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu