*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

miercuri, decembrie 16, 2009

LANSARE DE CARTE LA BÂRLAD

Joi, 17 decembrie, de la ora 17.00, la Galeria de Artã N.N.Tonitza va avea loc lansarea celui de a-l doilea volum documentar “Aspecte și mãrturii din trecutul recent al Bârladului 1944-2007“- proiect inițiat și susținut de Fundația Culturalã “Dr. C. Teodorescu“.
Cartea a apãrut la Editura Dacri din Bârlad, fiind structuratã în douã pãrți. În cele aproximativ 700 de pagini sunt prezentate date în detaliu despre evoluția unitãților de învãțãmânt din municipiul Bârlad (1944-1990) - material complet și complex elaborat pentru prima oarã în exisțenta Bârladului de profesorul Gheorghe Clapa, 100 de pagini de documente și un capitol foarte important cu mãrturii ale bârlãdenilor privind aspecte din viața lor cotidianã.
Sursa: Vremea Nouă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu