*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

miercuri, decembrie 16, 2009

DECLARAȚIE EMIL BOC

Profesorii vor primi începând de marţi, 15 decembrie, câte aproximativ 130 lei, pe bază de decont, pentru manualele şi materialele didactice achiziţionate în vederea desfăşurării activităţii profesionale - a anunțat premierul Emil Boc.
El a precizat, la OTV, că decizia alocării acestor bani în luna decembrie, în limita a câte 130 lei, a fost luată luni, la Ministerul Educaţiei.
Boc a arătat că fondurile vor fi distribuite începând de marţi către profesorii din toate judeţele, a anunţat, luni seara, ministrul interimar al Educaţiei, premierul Emil Boc.
Sursa: Mediafax
Deocamdată, este doar o declarație de presă. Nu am primit nimic oficial. Dar, și în cazul în care această sumă (130 lei) va fi acordată în luna decembrie, vom deschide acțiunea în instanță pentru recuperarea diferenței, pentru că 130 de lei nu înseamnă 100 euro, suma prevăzută de lege.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu