*****PUNCTAJE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

luni, noiembrie 16, 2009

PRIMARUL DIN COMUNA BĂCANI S-A SUPĂRAT PE ȘCOALĂ

PRIMAR SUPĂRAT PE ȘCOALĂ
Luna trecută, Consiliul Local Băcani nu a decontat cheltuielile cu naveta cadrelor didactice. Nu este prima dată când primarul comunei întârzie cu acordarea acestor drepturi.
De data aceasta însă, pentru că o profesoară a îndrăznit să-și ceară abonamentul pentru transport, (domnul) primar s-a înfuriat rău de tot ! A convocat-o pe doamna profesoară la primărie și, în prezența liderului de sindicat și a secretarei de la primărie, a început să țipe, să amenințe și să adreseze tot felul de vorbe jignitoare la adresa profesoarei. În final, i-a spus că nu mai are ce căuta în comuna Băcani și în școală și că oricum anul acesta cadrele didactice nu vor vedea nici un ban pentru decontarea navetei.

Domnule primar, mai luați lecții de bună purtare și cereți-i scuze doamnei profesoare. Noi ne pregătim să vă dăm o lecție, așa cum o meritați !
FOTO: Primarul Pavel Ceacîru pe moșie
Sfîntul Pavel Ceacîru de Băcani (Articol apărut în ziarul ”Evenimentul” din 30.06.2009 )
Pe 29 iunie, de ziua Sfinţilor Petru şi Pavel, în comuna Băcani are loc "Sărbătoarea Satului", unde sătenii petrec şi chefuiesc.
Sărbătoarea satului nu este stabilită pe 29 iunie pentru că această zi ar avea vreo însemnătate istorică sau religioasă, hramul satului fiind de altfel pe 6 decembrie, de Sfîntul Nicolae, ci pentru că aşa a vrut primarul. Pavel Ceacîru, împreună cu consilierii lui locali, a ales Ziua Satului de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel pentru simplu motiv că a vrut să-şi sărbătorească onomastica împreună cu sătenii şi cu invitaţii lui... pe banii lor.
"Hramul satului nostru este pe 6 decembrie, de Sfîntul Neculai, dar nu se face aşa ca acum sărbătoare. Această Ziua Satului a pus-o primarul, pe care îl cheamă Pavel ca să-şi sărbătorească ziua", ne-au spus oamenii din sat, o parte din ei fiind bătrîni şi care zic că nici comuniştii nu făceau aşa ceva.
Pentru a sărbători cum se cuvine, primarul Pavel Ceacîru a luat în primăvară o scenă profesională, care costă peste 300 de milioane de lei vechi. Întrebat dacă toată această sărbătoare, chiar de ziua numelui său, va costa bugetul local vreun ban, Pavel Ceacîru ne-a precizat că nu! "Nu, totul este plătit din banii mei şi am şi eu cîţiva sponsori. Scena costă în jur de 300 de milioane de lei, dar încă nu am achitat-o... Vă asigur că totul este plătit din banii mei şi de la bugetul local nu se plăteşte nici un leu, doar scena", a spus primarul Pavel Ceacîru.
Citește și articolul din Obiectiv de Vaslui/17.11.2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu