*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

luni, noiembrie 16, 2009

CONSILIUL NAȚIONAL AL CONFEDERAȚIEI SINDICATELOR DEMOCRATICE DIN ROMÂNIA

În conformitate cu prevederile art. 42, din Statutul C.S.D.R. se convoacă Consiliul Național, în perioada 19 – 21 noiembrie 2009, în orasul Piatra Neamț.
Cu acest prilej, se va marca și momentul aniversar – 15 ani de la constituirea Confederației Sindicatelor Democratice din România.
Este o confederație sindicală reprezentativă la nivel național, afiliată la ETUC (Confederația Europeană a Sindicatelor) și la CMT (Confederația Mondială a Muncii).
CSDR are afiliate 20 federații profesionale și de ramură, atât în sectorul bugetar, cât și în cel privat, care acoperă următoarele domenii de activitate: învățământ, industria alimentară, industria materialelor de construcții, industria textilă, prelucrarea lemnului, asistența socială și îngrijirea sănătății, minerit, agricultură, transporturi, cultură, cercetare, mass-media, industria constructoare de mașini și echipamente, finanțe-bănci, precum și 40 de uniuni teritoriale.
Federația Sindicatelor Libere din Învățământ este membru fondator și este cea mai mare federație din cadrul CSDR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu