*****PUNCTAJE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

marți, septembrie 01, 2009

PRECIZARE

PRECIZARE
FEDERAȚIA SINDICATELOR LIBERE DIN ÎNVĂȚĂMÂNT NU ESTE DE ACORD CU MĂSURA GUVERNULUI BOC DE REDUCERE A SALARIULUI PE LUNILE SEPTEMBRIE, OCTOMBRIE ȘI NOIEMBRIE 2009 CU 15.5%.
Aceeași poziție o au și FSI ”Spiru Haret” și FNS ”Alma Mater”.
”Minunata idee” cu întârzierea începerii anului școlar aparține Federației Educației Naționale (FEN), propunere neacceptată de federațiile sindicale reprezentative din învățământ.
Ministrul Educației, Cercetării și Inovării, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni, 31 august 2009, că nu este de acord cu unele dintre propunerile avansate de liderii sindicali din domeniu (Constantin Ciosu - FEN), conform cărora anul școlar ar putea fi amânat cu 10 zile, acestea fiind zilele libere fără plată impuse de Guvern. Ministrul Andronescu a precizat că marți se va întâlni din nou cu liderii sindicali pentru a discuta și identifica soluții astfel încât această problemă să fie rezolvată "cu minimum de efort financiar din partea profesorilor".
Începând de astăzi, la sediul MECI, se vor căuta soluții pentru ca măsura cerută de guvern să nu afecteze salariații din învățământ. Vă vom ține la curent cu mersul discuțiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu