*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

miercuri, septembrie 30, 2009

ÎNCEP PROTESTELE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT !

Astăzi, 30 septembrie 2009, începe derularea acțiunilor de protest organizate de sindicatele afiliate la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ. Convenția Județeană a Sindicatelor Din Învățământ Vaslui va picheta astăzi, între orele 11.00-13.00 sediile județene ale PD-L și PSD. La acțiune vor participa membri de sindicat de la SIT Bârlad, US Didactica Vaslui și SLZ Huși, precum și membri ai unor sindicate din cadrul Alianței Bugetarilor.
Acțiunile vor continua luni, 5 octombrie 2009, cu greva generală de o zi și cu un miting la Vaslui între orele 10.00-12.00.
Principalele revendicări sunt:
1.Renegocierea Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice;
2.Stoparea disponibilizărilor din sectorul bugetar;
3.Renunțarea la acordarea concediului fără plată, forțat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu