*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

marți, septembrie 29, 2009

CIRC POLITIC PENTRU ALEGĂTORUL TURMENTAT

Boc îl coseşte pe Nica, Geoană sapă tranşee, Băsescu mediază cu sabia
"Ce faci, mă?!" a exclamat Mircea Geoană, ieri dimineaţa, în timp ce Emil Boc îi anunţa pe aliaţii din PSD că a decis să-l dea afară pe ministrul de Interne Dan Nica pe motiv că "strada a scăpat de sub control şi rata infracţionalităţii a crescut cu 13%". Justificările lui Boc au părut atât de ridicole încât, într-un final, liderul PSD nu s-a mai abţinut şi l-a înjurat pe premier.
Ziua a început cu înjurături şi a continuat la fel. Puşi într-o situaţie imposibilă - să propună în 24 de ore un înlocuitor pentru Nica, altfel interimar va fi pus Vasile Blaga - pesediştii l-au identificat pe principalul autor al crizei: Traian Băsescu. Viorel Hrebenciuc şi Marian Vanghelie au spus explicit că preşedintele a luat această decizie la beţie. Băsescu însuşi a jucat şarada până la capăt, declarând, în hohote de râs, că e dispus la mediere şi invitând PSD şi PD-L "să-şi bage repede picioarele în apă rece". Dovedind şi ieri criza de decizie de la vârful partidului, PSD n-a ieşit de la guvernare: a spus c-o va face azi, când toţi miniştrii social-democraţi îşi vor depune demisiile dacă Emil Boc nu se va răzgândi în cazul lui Nica. În acest timp, PD-L a dat fuga la amanta maghiară.
Sursa: Gândul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu