*****PUNCTAJE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

vineri, august 14, 2009

Universitatea Spiru Haret a obţinut în instanţă dreptul de a organiza admitere pentru studii la distanţă

Universitatea Spiru Haret a câştigat procesul cu Ministerul Educaţiei şi a primit dreptul de a organizeze admitere la ID
Verdict în procesul dintre Universitatea Spiru Haret şi Ministerul Educaţiei.
Curtea de Apel Bucureşti a admis în parte acţiunea Universităţii "Spiru Haret" împotriva Guvernului, în sensul că a suspendat executarea a două articole din HG 749 din 2009, care nu îi permit acesteia să organizeze admitere, însă hotărârea nu este definitivă.Recursul poate fi introdus în cinci zile.

De asemenea, instanţa a obligat Guvernul la plata 7.500 de lei cheltuieli de judecată. Excepţiile au fost respinse.
Sursa: RealitateaNet
Veste proastă pentru guvernul nostru plin de ”experți”, dar s-ar putea ca nici doamna ministru Ecaterina Andronescu să nu se simtă prea bine ! De fapt, multe dintre hotărârile sau ordonanțele pe care Guvernul Boc le-a dat într-o veselie ar putea cădea în cazul în care sunt atacate în instanță.
Premierul Emil Boc, expert și în mapă și în sapă, susţine că va analiza "extrem de riguros", într-un termen foarte scurt (așa e domnul Boc: mic și rapid), împreună cu specialiștii (!?) cele două propuneri de reformă în educaţie, Codul elaborat de ministrul Andronescu şi pachetul Comisiei prezidenţiale conduse de Mircea Miclea, urmând ca cele mai importante soluţii să fie promovate prin asumarea răspunderii.
Oare care variantă va cădea sub coasa neiertătoare a domnului Boc ? Răspunsul cred că îl știm de pe acum...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu