*****PUNCTAJE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

luni, august 10, 2009

Boc: Guvernul îşi va asuma răspunderea pe legea educaţiei

Guvernul îşi va asuma răspunderea pe legea educaţiei, a anunţat premierul Emil Boc la finalul şedinţei Coaliţiei PSD - PD-L.
Educaţia este un domeniu fundamental şi trebuie reformat, iar prin legile educaţiei se realizează descentralizarea domeniu, a declarat primul-ministrul.
Emil Boc a anunţat însă că discuţiile din cadrul Coaliţiei de guvernare pe tema educaţiei nu s-au încheiat astăzi, ci vor continua în perioada următoare.
Sursa: RealitateaNet
Premierul Emil Boc a anunţat, astăzi, după şedinţa coaliţiei, că Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament, în 2 septembrie, pe legea salarizării unice, pe legea restructurării agenţiilor, legea privind cumulul pensie-salariu, precum şi pe legile educaţiei.
Sursa: Mediafax
Emil Boc: "Discutăm de 2 ani de zile de diverse forme şi modalităţi, din aprilie am discutat în şedinţe de Guvern, am discutat cu doamna ministru despre necesitatea adoptării acestui pachet de legi. Am cerut 14 august termen pentru finalizarea acestor legi. Mai avem 3 săptămâni la dispoziţie să le dezbatem şi să le punem într-o formă bună. Începe anul şcolar şi trebuie odată şi ca reforma aceasta a Educaţiei să fie încheiată, ca oamenii, părinţii, copiii să ştie foarte clar să ştie ce îi aşteaptă pe următorii 5-10-15 ani în domeniul Educaţiei şi nu fiecare adoptă măsuri arbitrare într-o formă sau alta. Concomitent cu această lege a Educaţiei se realizează şi descentralizarea reală pe care o aşteaptă şi administraţiile locale".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu