*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

duminică, iulie 26, 2009

FSLI ESTE PENTRU CREŞTEREA CALITĂŢII ÎN EDUCAŢIE

FSLI: Sindicatele au avut o atitudine pozitivă faţă de creşterea calităţii în educaţie, Guvernul a fost cel care a acţionat împotrivă, susţin reprezentanţii FSLI, răspunzând astfel şi atacului preşdintelui Traian Băsescu, care declara că sindicatele au contribuit la calitatea slabă a învăţământului românesc.
''Nu ştim de ce ne atacă preşedintele. Am fost semnatarii pactului naţional pentru educaţie şi l-am respectat, în timp ce politicienii nu l-au respectat. Pactul prevede alocarea pentru educaţie a minim 6% din PIB pentru educaţie. Această prevedere nu a fost respectată de guvernul Tăriceanu decât două săptămâni şi nu e respectată nici de actualul Guvern'', Aurel Cornea, preşedinte FSLI.
Sursa: Realitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu