*****PUNCTAJE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

miercuri, iunie 10, 2009

COMUNICAT DE PRESĂ M.M.F.P.S. - 9 IUNIE

Întâlnirea Grupului de lucru pentru elaborarea Legii unitare de salarizare a personalului din sistemul bugetar
În cadrul întâlnirii de marţi, 09 iunie 2009, membrii Grupului de lucru au convenit asupra unui calendar al întâlnirilor în vederea accelerării lucrărilor pentru elaborarea Legii unitare de salarizare.
Detaliile privind prevederile proiectului de lege vor fi discutate cu fiecare minister în parte în cursul acestei săptămâni. Discuţiile se vor desfăşura la nivel de experţi pentru armonizarea tuturor propunerilor.
Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale se află în proces de elaborare a actul normativ. În momentul finalizării, Legea unitară de salarizare va fi publicată pe pagina de Internet oficială şi supusă dezbaterii publice în baza Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică.
Legea unitară de salarizare a personalului din sistemul bugetar va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2010. Prin lege specială, se va reglementa anual, în funcţie de sumele bugetare alocate pentru salarizare, modul de repartizare a acestora pentru diverse sectoare de activitate şi funcţii prevazute în legea cadru.
Următoarea întâlnire a grupului de lucru în formulă completă va avea loc marţi, 16 iunie a.c., începând cu ora 14:00.
9 Iunie 2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu