*****METODOLOGIE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

miercuri, iunie 03, 2009

COMUNICAT DE PRESĂ M.M.F.P.S. - 2 IUNIE 2009

Întâlnirea Grupului de lucru pentru elaborarea Legii unitare de salarizare a personalului din sistemul bugetar din 02.06.2009
Magistraţii au acceptat să fie incluşi în sistemul de salarizare unitar din România, acest lucru fiind convenit deja cu reprezentanţii Consiliului Superior al Magistraturii şi ai Ministerului Justiţiei, care au participat la reuniunea Grupului de lucru, desfăşurată marţi 2 iunie 2009.
Membrii Grupului de lucru pentru eleborarea Legii unitare de salarizare a personalului din sistemul bugetar au analizat propunerile transmise de ministere privind coeficienţii de salarizare pentru poziţiile similare situate pe cele trei niveluri de referinţă: medic primar de clinică, profesor gradul II de liceu vechime 6-10 ani şi referent superior în minister.
„În acest moment, suntem într-o etapă de evaluare a propunerilor făcute de ministere pentru grila de salarizare…Există o abordare unitară, în cadrul Grupului de lucru, având în vedere coeficienţii de ierarhizare acceptaţi de către reprezentanţii tuturor ministerelor, ca punct de pornire comun care să stea la baza unor viitoare propuneri privind grilele de salarizare”, a declarat Valentin Mocanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.
S-a convenit ca până joi, 4 iunie a.c., să fie finalizate noile propuneri privind grilele de salarizare de către fiecare instituţie în parte, pentru a fi transmise, ulterior, Ministerului Muncii.
Următoarele discuţii pentru stabilirea coeficienţilor unitari de salarizare în sistemul bugetar vor avea loc marţi, 09 iunie a.c, ora 09:30, la sediul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.
Direcţia Politici Publice şi Comunicare
Astăzi, 3 iunie 2009, la M.E.C.I., începând cu ora 10,00, vor continua discuțiile între reprezentanții F.S.L.I. și reprezentanții ministerului legate de poziționarea în interiorul grilei a categoriilor de personal din învățământ.Totodată, se va discuta și de sporurile care vor rămâne în învățământ.
Vom revin cu amănunte după terminarea ședinței.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu