*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

luni, mai 04, 2009

SITUAȚIA PARTICIPĂRII LA GREVĂ ÎN JUDEȚUL VASLUI

Din 193 unități de învățământ cu personalitate juridică din județul Vaslui, au transmis în cursul dimineții la I.S.J. Vaslui, că mâine vor organiza tezele cu subiect unic un număr de 21 unități școlare. Situația la S.Î.T. Bârlad este următoarea: din 60 de unități de învățământ afiliate, în doar 8 nu se va organiza greva. Acestea sunt: Colegiul Național ”Gheorghe Roșca-Codreanu” Bârlad, Școala 1 Bârlad, Școala de Muzică și Arte Plastice ”Nicolae Tonitza” Bârlad, Școala Ciocani, Școala Gherghești, Școala Ivești, Școala Pogonești și Școala Sălceni/Pochidia.
Vor intra în grevă 52 de unități de învățământ din zona Bârlad; în total, la nivelul Convenției Județene a Sindicatelor din Învățământ Vaslui vor intra în grevă 182 de unități de învățământ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu