*****METODOLOGIE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

duminică, mai 03, 2009

LA BÂRLAD, ÎN LUNA IUNIE, PROFESORII VOR FACE MUNCĂ PATRIOTICĂ !!! SE PARE CĂ SITUAȚIA ESTE LA FELA LA NIVEL NAȚIONAL

ÎN MUNICIPIUL BÂRLAD, CONSILIUL LOCAL NU ARE BANI PENTRU PLATA SALARIILOR DIN ÎNVĂȚĂMÂNT PENTRU LUNA IUNIE !!!
În conferința de presă din data de 30 aprilie 2009, primarul Bârladului a anunțat că, în urma rectificării bugetare negative, Direcția Generală de Finanțe Publice Vaslui a trimis Consiliului Local Bârlad adresa cu nr. 6388/24.04.2009 prin care anunță reducerea sumei defalcate din TVA care revine C.L.Bârlad cu 29 miliarde 570 milioane lei vechi.
Această reducere va fi resimțită în primul rând la cheltuielile cu salariile din învățământ, unde dispare suma de 32 miliarde 890 milioane lei vechi, ceea ce reprezintă salariile din învățământ pe o lună !
Avțnd în vedere că suma a fost redusă din bugetul pe trimestrul II 2009, nu vor fi bani pentru plata salariilor pe luna iunie.
Primarul Bârladului a făcut precizarea că acești bani vin de la bugetul de stat și că, pe plan local nu sunt surse pentru a acoperi aceste sume. Totodată, a declarat că, începând de luni, Primăria Bârlad va face toate demersurile necesare la DGFP Vaslui și Guvernul României pentru a aproba aducerea sumelor necesare pentru plata salariilor aferente lunii iunie din bugetul pe trimestrul III sau IV.
Iată ce preț putem pune pe declarațiile ministrului educației, ministrului de finanțe, primului ministru și președintelui din data de 30.04.2009 când dădeau asigurări ferme că, chiar dacă nu sunt resurse pentru a crește, salariile nu vor scădea și vor fi plătite la timp !
Iată cum acest guvern iresponsabil și incompetent ne invită, practic, la grevă !
Accesați pagina http://www.b-o.ro/ pentru a vedea detalii.
De la FSLI: Situația este aceeași în toată țara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu