*****METODOLOGIE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

duminică, mai 03, 2009

ÎNTÂLNIRE LUNI, 4 MAI 2009, ORA 12,00

LUNI, 4 MAI 2009,ORA 12,00 - ÎNTÂLNIRE FEDERAȚII SINDICALE DIN EDUCAȚIE - MINSTRUL EDUCAȚIEI - MINISTRUL DE FINANȚE
Nu credem că întâlnirea va duce la vreun rezultat concret. Nu vedem ce ne-ar putea oferi, eventual un nou set de promisuni pe care nu le vor respecta. Măcar de-ar avea demnitatea să spună care este realitatea bugetului de stat. Să știm pe câți bani putem conta și să-i împărțim în cunoștință de cauză. Dar după ce declarații au dat cei doi de curând, nu ne putem aștepta la sinceritate:
Gheorghe Pogea: ”Rectificarea bugetară nu afectează veniturile de natură salarială ale profesorilor. Alocările pentru veniturile de natură salarială din învăţământ sunt programate la 13,8 miliarde lei în acest an. Această sumă este mai mare cu un miliard, în comparaţie cu anul precendent.” (29.04.2009)
Ecaterina Andronescu a declarat la Oradea că îşi va îndeplini angajamentul luat în faţa profesorilor privind majorarea salariile cu 50% imediat ce va fi posibil.
Referitor la greva cadrelor didactice, Andronescu a spus că se va întâlni mâine cu ministrul de Finanţe pentru a analiza pe rând toate punctele pe care profesorii le-au menţionat în documentul lansat public.
"Încercăm să găsim răspunsuri într-un timp rezonabil pentru fiecare dintre aceste puncte. Eu sper să renunţe la această grevă". (3,05.2009)
Sursa: Adevărul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu