*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

miercuri, mai 27, 2009

ÎNCĂ UN PROCES CÂȘTIGAT !

Dacă în urmă cu câteva săptămâni câștigam, în instanță, plata diferențelor salariale pentru un cadru didactic cu gradul I de la Clubul Copiilor Bârlad pe perioada ianuarie-iulie 2007, zilele acestea am câștigat un nou proces pe aceeași speță pentru 4 cadre didactice de la Școala Gherghești.
Reamintim că aceste drepturi au fost câștigate la sfârșitul anului trecut, tot în instanță, pentru toți salariații care erau membri de sindicat. Pentru cei care, pe parcurs, au aderat la sindicatul nostru, am deschis noi acțiuni și rezultatele se văd !
Nu uitați, în țara lui Vodă-Papură, numai sindicatul vă apără !
Reamintim membrilor de sindicat că se pot adresa, pentru consultații și asistență juridică, consilierului nostru juridic, Mihaela Rotaru, la telefon 0235315008.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu