*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

vineri, mai 29, 2009

COMUNICAT DE PRESĂ MMFPS - 28 MAI 2009

Întâlnirea Grupului de lucru pentru elaborarea Legii unitare de salarizare a personalului bugetar
Joi, 28 mai 2009, la sediul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, s-a reunit Grupul de lucru constituit pentru elaborarea Legii unitare de salarizare a personalului din sistemul bugetar. Întâlnirea a fost prezidată de domnul Valentin Mocanu, secretar de stat, coordonator al dialogului social.
Membrii Grupului de lucru au abordat elementele tehnice specifice instituţiilor ce urmează a fi incluse în proiectul de lege, aflate în sfera de competenţă a ministerelor.
Pentru următoarea întâlnire din data de 2 iunie a.c., ora 9:30, ministerele vor transmite MMFPS textele cuprinzând dispoziţiile specifice, pe marginea cărora vor continua discuţiile tehnice.
Direcţia Politici Publice şi Comunicare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu