*****METODOLOGIE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

vineri, aprilie 03, 2009

ȘEDINȚA C.L.S.I.T. BÂRLAD - 2 APRILIE 2009

La ședința Colegiului Liderilor S.I.T. Bârlad din data de 2 aprilie 2009 au fost prezenți 53 din cei 60 de lideri din unitățile de învățământ. Vă informăm cu unele dintre problemele discutate:
1. Salariul 13 - Nu a fost acordat până acum în localitățile: Bogdănești, Bogdănița, Ciocani, Dodești, Fălciu, Fruntișeni, dar sunt promisiuni că va fi plătit până pe 10 aprilie (la lichidarea pe luna martie);
2. Diferențele salariale pentru ultimele 2 procese câștigate nu a fost încă plătită în localitățile: Alexandru Vlahuță, Banca, Bogdănești, Coroiești, Perieni, Șuletea, probabil vor fi plătite tot până pe 10 aprilie;
3. Mai sunt probleme cu decontarea navetei în localitățile: Banca, Băcani, Bogdănești, Fălciu.
Dacă unele consilii locale întârzierile s-au datorat inexistenței bugetului pe 2009, dar există disponibilitatea administrației locale de a rezolva problemele, în alte locuri întâlnim cazuri cel puțin curioase.
Situații deosebite:
1. Consiliul Local Coroiești nu vrea să plătească diferențele salariale până când statul de plată nu este semnat de doamna Elena David (de la serviciul salarizare al ISJ Vaslui) !
2. Primarul comunei Bogdănești a anunțat cadrele didactice că de acum înainte nu va mai deconta naveta pentru că nu mai are bani !
3. În comuna Găgești nu s-a plătit salariul de merit din ianuarie 2009 !
4. Pentru că la comuna Fălciu, consilierii locali, împărțiți în tabere politice, nu reușesc să aprobe bugetul comunei pe 2009, salariații din învățământ nu își primesc drepturile bănești !

Oameni buni, reveniți-vă ! Altfel, trebuie să-i dăm dreptate lui Albert Einstein:
”Doar două lucruri sunt infinite: Universul și prostia omenească. Și nu sunt sigur în legătură cu primul.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu