*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

joi, aprilie 30, 2009

NERESPECTAREA ANGAJAMENTELOR ȘI LEGILOR SE NUMEȘTE RESPONSABILITATE ȘI CUMPĂTARE !

Emil Boc: Salariile şi sporurile profesorilor nu vor fi diminuate şi se vor plăti chiar şi în aceste vremuri de criză"
Facem apel la sindicate să nu transfere criza şi problematica salariilor către copii. Tezele unice nu trebuie înlocuite de o grevă şi orice mărire de salariu în sectorul bugetar trebuie făcută responsabil şi cu cumpătare.
Dar fac precizarea că salariile profesorilor şi veniturile profesorilor nu vor fi reduse", a afirmat Emil Boc în cadrul unei conferinţe de presă de la Palatul Victoria.
Emil Boc a dat asigurări că toate salariile profesorilor se vor plăti.
"Toate salariile profesorilor se vor plăti şi orice elev va avea la clasă un profesor, iar orice profesor va avea salariu plătit la timp", a afirmat Boc.
Premierul României a anunţat în cadrul conferinţei de presă că va fi adoptată legea salarizării unice până la data de 30 iunie.

Sursa: Newsin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu