*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

luni, aprilie 13, 2009

LUNI, 13 APRILIE, ORA 17,00 - ÎNTÂLNIRE LA COTROCENI

Sindicatele din educaţie merg astăzi la Palatul Cotroceni ca să discute cu preşedintele Traian Băsescu.
Printre problemele care vor fi dezbătute se numără legea majorării salariilor dascălilor, dar şi descentralizarea în sistemul preuniversitar. La întâlnirea de la Cotroceni va fi prezent şi ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.
Discuţiile dintre sindicalişti şi preşedinte vor începe la ora 17.00.
De altfel, ministrul a declarat la sfârşitul săptămânii trecute că profesorii ar putea primi salarii mărite abia din 2010. Totuşi, premierul Emil Boc nu a exclus varianta unor creşteri salariale şi în acest an, însă numai în cazul salariilor mici.
Săptămâna aceasta, cele patru federaţii din Educaţie vor decide dacă intră sau nu în grevă, în funcţie de rezultatele unui sondaj efectuat printre sindicalişti.
SUCCES DELEGAȚIEI NOASTRE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu