*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

sâmbătă, aprilie 25, 2009

INFORMARE CONSILIUL NAŢIONAL FSLI - 24 APRILIE 2009

Vineri, 24 aprilie 2009, s-a desfăşurat şedinţa Consiliului Naţional al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ. În urma analizei datelor obţinute la referendum, ar fi posibile următoarele acţiuni sindicale:
1. Denunţarea Strategiei Naţionale pentru Educaţie, având în vedere faptul că atât Guvernul, Parlamentul cât şi Preşedinţia nu au acordat bani pentru reformă.
2. Grevă generală de 1 zi, în data de 5 mai 2009, şi neparticiparea la teza cu subiect unic la limba şi literatura română.
Aceste variante vor fi discutate în şedinţa comună a conducerilor celor 4 federaţii reprezentative din învăţământ din data de 30 aprilie 2009, orele 10,00, după care se vor anunţa acţiunile ce vor fi întreprinse în comun.
Tot pentru data de 30 aprilie 2009, orele 15,00, este programată o nouă întâlnire la Cotroceni, cu preşedintele României şi ministrul educaţiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu