*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

joi, aprilie 30, 2009

DUPĂ ÎNTÂLNIREA DE LA COTROCENI

Sindicatele din Educaţie s-au întâlnit astăzi cu preşedintele Traian Băsescu, cu ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, şi cu premierul Emil Boc.
"Preşedintele mi-a spus că putem să facem ce vrem. A rămas ca luni să ne întâlnim cu Ecaterina Andronescu", a declarat Răzvan Bobulescu, liderul Alma Mater, după întâlnirea sindicatelor din învăţământ cu preşedintele Traian Băsescu.
Astflel, sindicaliştii îşi menţin decizia de a intra în grevă pe 5 mai.
"Am primit acelaşi răspuns ca şi data trecută, şi anume că nu sunt bani şi că în momentul de faţă nu sunt posibilităţi de majorare a salariilor. Am primit însă o singură garanţie a domnului prim ministru, că veniturile cadrelor didactice, salariaţilor din învăţământ nu vor scădea în acest an", a declarat şi Aurel Cornea, preşedinte FSLI.
Emil Boc şi Ecaterina Andronescu. se întâlnesc, în această seară, la Palatul Victoria.
Emil Boc şi Ecaterina Andronescu vor susţine o declaraţie de presă la 19.45.
Vom reveni cu amănunte.

Sursa: Realitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu