*****METODOLOGIE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

joi, aprilie 02, 2009

BOC - POC, TRECI LA LOC !

Guvernul a decis să revină asupra deciziei de amânare până în decembrie a intrării în vigoare a primei etape de majorare a salariilor în învăţământ, de o treime din creşterea de 28% decisă de fostul Cabinet, hotărând în final să amâne termenul cu o lună, până în mai, pentru a discuta cu sindicate.
Executivul a decis astfel să înceapă mai repede discuţiile cu sindicatele, încă din această săptămână, pe tema politicii salariale.
"Vom discuta chiar din această săptămână cu partenerii sociali toate aspectele legate de politica fiscală, salarială, potrivit angajamentelor ca după 15 aprilie să înceapă aceste discuţii cu privire la eventualele majorări salariale în 2009. Vom începe mai repede aceste discuţii, tocmai pentru a prezenta conţinutul şi modul în care şi Guvernul, sindicatele şi patronatele văd evoluţia economică a acestui an şi politicile economice.

Am amânat termenul de majorare salarială cu o lună, tocmai pentru a avea discuţii cu partenerii sociali", a spus Boc, la finalul şedinţei.
Anterior, Guvernul hotărâse să amâne până la 31 decembrie data de intrare în vigoare a primei etape de majorare a salariilor pentru personalul din învăţământ, interval în care să fie aprobată legea de salarizare unică în sectorul bugetar.
Sursa: Antena 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu