*****METODOLOGIE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

marți, aprilie 14, 2009

ANGAJAMENTELE CONDUCĂTORILOR ROMÂNIEI (3)

Declarația domnului Mircea Geoană despre prioritățile în educație ale Alianței PSD - PC (19 noiembrie 2008)

”Banul public care merge către educație nu reprezintă o cheltuială, este o investiție. Și vreau să intre bine în capul tututor politicienilor că acești bani nu sunt o cheltuială a bugetului de stat, pentru salariile profesorilor sau pentru școli mai bune, ci reprezintă principala investiție pentru un stat modern. Sunt investiții, și trebuie făcute fără ezitare și continuu și în mod masiv. Este un lucru pe care îl cred, îl știu și pe care împreună cu Cati Andronescu și colegii mei din conducerea partidului l-am introdus ca principiu fundamental.
Vă spun ca lider al acestui mare partid de stânga din România, cu toată seriozitatea și toată fermitatea, legea PSD-ului cu privire la creșterea salariilor pentru profesori se aplică retroactiv de la 1 octombrie din prima zi a guvernării noastre. Sub nici o formă nu am să accept să nu creștem salariul cu 50% pentru dascălii noștri, pentru profesorii noștri, și cei care ne educă copiii în această țară.
ASTA ESTE NETRANZANCȚIONAL.”
Tare de tot, domnule Președinte al Senatului României ! Curat netranzancțional ! Dar de când veți pune în aplicare principiul fundamental amintit mai sus ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu