*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

duminică, martie 08, 2009

ŞEDINŢA DE GUVERN 7 MARTIE 2009

Aş vrea să mai fac o precizare cu privire la profesori. Am discutat astăzi în Guvern - pentru că am văzut că a apărut în dezbaterea mass-media o problemă legată de faptul că Guvernul ar dori să ia sporurile pentru mediul rural cu privire la profesori, să ia acele posibilităţi prin care copiii să ajungă la şcoală sau profesorii să meargă în mediul rural pentru a preda.
Nu a fost şi nu este în intenţia Guvernului de a afecta sistemul educaţional în ceea ce priveşte deplasarea profesorilor în mediul rural pentru a susţine activităţile educaţionale.
Dacă cineva scrie pe o hârtie, nu ştiu ce minister, o problemă şi o sesizează, nu înseamnă că e o decizie a Guvernului şi care trebuie prezentată opiniei publice ca fiind act asumat de Guvern.

Sursa: Biroul de Presă-Guvernul Romaniei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu