*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

vineri, martie 13, 2009

ÎN ATENȚIA MEMBRILOR DE SINDICAT

Pagina web a sindicatului nostru a fost creată pentru a putea realiza o cât mai bună informare a membrilor de sindicat și pentru a face cunoscută activitatea profesională și sindicală din învățământ.
De aceea, vă rugăm să colaborați în număr cât mai mare la realizarea paginii, trimițând pe adresa noastră de email tutova@sitb.ro informații, materiale cu aspectele pozitive și negative din unitatea de învățământ/localitatea unde vă desfășurați activitatea, pentru a fi postate pe pagina noastră.
De asemenea, sunt utile și comentariile pe marginea articolelor publicate (click pe comentarii, în partea de jos a fiecărei postări), chiar și din partea utilizatorilor anonimi (caz în care - evident - confidențialitatea identității/locației este garantată).

Vă reamintim că, la nivelul Convenției Județene a Sindicatelor din Învățământ Vaslui (CJSÎV), consilierul nostru juridic, Mihaela Rotaru, vă stă la dispoziție cu orice informații juridice, consiliere și asistență juridică gratuită. Răspunde zilnic (luni-vineri), între orele 8-16, la numărul de telefon: 0235315008.

PREȘEDINTE CJSÎV,

prof. Mircea Marinescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu