*****PUNCTAJE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

joi, martie 05, 2009

Fără minister și fără permis de conducere

Fostul ministru al educatiei, lãsat fãrã permis la Zorleni


Cristian Adomnitei, a rãmas fãrã carnet de conducere dupã ce a fost prins de radar circulând cu 155 de kilometri la orã.

Fostul ministru al educatiei Cristian Adomnitei a fost fãcut pieton de politistii vasluieni. În cursul zilei de duminicã, ex-ministrul a fost surprins de aparatul radar circulând pe raza comunei Zorleni cu o vitezã de 155 de kilometri la orã, în afara localitãtii. Politistii i-au retinut permisul pe loc. Cristian Adomnitei se afla la volanul unui autoturism Honda, iar oamenii legii spun cã nu a ripostat în momentul în care i s-a adus la cunostintã cã îi va fi suspendat permisul de conducere.
“Adomnitei Cristian a fost identificat cu 155 de km/h, în afara localitãtii, pe DE 581. I-a fost retinut pe loc permisul pentru o perioadã de 90 de zile si i s-a eliberat o dovadã de circulatie, valabilã pentru 15 zile”, a declarat Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.
Pe lângã Cristian Adomnitei, politistii de la Rutierã au mai retinut permisele a trei conducãtori auto care au fost surprinsi de radar cu peste 100 de kilometri la orã.

Sursa: Obiectiv de Vaslui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu