*****FSLI PICHETEAZĂ ÎN 21 ȘI 22 FEBRUARIE MINISTERUL MUNCII*****Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a înaintat Premierului Viorica Dăncilă, precum şi ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, memorii prin care sunt semnalate problemele grave din sistemul de învăţământ românesc, în special cele care vizează salarizarea personalului*****

joi, martie 05, 2009

Fără minister și fără permis de conducere

Fostul ministru al educatiei, lãsat fãrã permis la Zorleni


Cristian Adomnitei, a rãmas fãrã carnet de conducere dupã ce a fost prins de radar circulând cu 155 de kilometri la orã.

Fostul ministru al educatiei Cristian Adomnitei a fost fãcut pieton de politistii vasluieni. În cursul zilei de duminicã, ex-ministrul a fost surprins de aparatul radar circulând pe raza comunei Zorleni cu o vitezã de 155 de kilometri la orã, în afara localitãtii. Politistii i-au retinut permisul pe loc. Cristian Adomnitei se afla la volanul unui autoturism Honda, iar oamenii legii spun cã nu a ripostat în momentul în care i s-a adus la cunostintã cã îi va fi suspendat permisul de conducere.
“Adomnitei Cristian a fost identificat cu 155 de km/h, în afara localitãtii, pe DE 581. I-a fost retinut pe loc permisul pentru o perioadã de 90 de zile si i s-a eliberat o dovadã de circulatie, valabilã pentru 15 zile”, a declarat Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.
Pe lângã Cristian Adomnitei, politistii de la Rutierã au mai retinut permisele a trei conducãtori auto care au fost surprinsi de radar cu peste 100 de kilometri la orã.

Sursa: Obiectiv de Vaslui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu