*****PUNCTAJE GRADAȚIE DE MERIT 2018*****OMEN 3560/2018 - TICHETE DE VACANȚĂ*****

sâmbătă, martie 07, 2009

AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA !

Toalete la preţul unei garsoniere. Nu la un hotel de lux ci la câteva şcoli ale unor sate din judeţele Prahova şi Vâlcea. Pentru fiecare grup sanitar în care s-a instalat deja mucegaiul şi s-au stricat instalaţiile s-au cheltuit sute de mii de lei.

Construirea grupurilor sanitare în interiorul şcolilor a fost aşteptată ani în şir de elevii dar şi de profesorii din comunele prahovene Chiţorani şi Pleaşa. Nimeni nu şi-a imaginat însă că proiectele vor costa sute de mii de lei.Conducerea şcolilor susţine că lucrările au fost făcute de mântuială, iar sumele plătite de Ministerul Educaţiei au fost extrem de mari."Având în vedere că lucrările au costat aproximativ 3 miliarde de lei nu suntem mulţumiţi" a precizat Ion Chiţu, director Şcoala Pleaşa."Nu sunt aşa de mulţi bani. Nu ştiu ce să spun despre amploarea lucrărilor. Costurile au fost însă adjudecate în condiţiile ordonanţei" a declarat Gheorghe Matei – inspector general ISJ Prahova.
Nici la şcoala din comuna vâlceană Bujoreni grupul sanitar în care s-a investit peste o sută de mii de lei nu funcţionează. În aceste condiţii conducerea şcolii a decis să închidă noua toaletă.
Deşi grupurile sanitare făcute pe bani grei nu funcţionează autorităţile locale susţin că introducerea toaletelor în şcoli a fost un real succes.
Sursa: Realitatea TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu